Over ons

Beste Bok vrienden,

Graag stellen wij ons aan jullie voor als het nieuwe BOK bestuur.

Zoals jullie wellicht hebben vernomen nemen wij (Daniëla en Linda) de taken over van Marjolein, Vasco en Hugo als bestuur van de BOK. Met veel enthousiasme willen wij in 2023 weer interessante en gezellige netwerkborrels organiseren. Ook zal de borrel op een mooie locatie zijn waarbij we onder genot van een lekker hapje en drankje met elkaar kunnen netwerken.

Om dit voor 2023 mogelijk te maken hebben we bekeken hoe we dat het best kunnen vormgeven. We komen tot de conclusie dat we dat niet alleen kunnen doen. Jullie hulp hebben we hierbij hard nodig! Jullie weten namelijk als geen ander welke gebouwen mooi zijn om te bezoeken, waar een stuk historie ligt of juist een prachtig stuk gebiedsontwikkeling. Dus schroom niet en neem contact met ons op om de interessante locaties door te geven of ons te helpen met iets anders. Wij horen graag van jullie!

We verwachten de eerste borrel in maart 2023 te kunnen organiseren. Daarna volgen waarschijnlijk juni, september en november. De aankomende maanden houden we jullie op de hoogte van onze plannen. We kijken ernaar uit iedereen dan te zien.

Hartelijke groet,

Daniëla Horstman & Linda Hof